Liity joukkoomme

Olemme aina halukkaita tapaamaan ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja intohimomme, riippumatta heidän taustastaan.
Ota yhteyttä

Arvomme yhdistävät meitä

Uteliaisuus

Olemme avoimia ja kiinnostuneita jatkuvasti kehittämään ymmärrystämme maailmasta, riippumatta siitä onko kyse innovatiivisesta teknologiasta ja liiketoimintamalleista vai parhaiden toimintatapojen löytämisestä.

Yhteistyö

Olemme samassa veneessä, emmekä kilpaile toisiamme vastaan. Meillä on yhteiset tavoitteet, jotka mahdollistavat yhteisen menestyksen, kun tuemme toisiamme ja opimme toisiltamme.

Intohimo

Olemme aidosti innostuneita alastamme ja liiketoiminnan kehittämisestä asiakkaillemme. Rakastamme uusien asioiden ja mahdollisuuksien tutkimista omillamme.

Keitä me olemme

Olemme uuden ajan liikkeenjohdon konsulttitoimisto. Tavoitteenamme on olla markkinoiden johtava liikkeenjohdon kumppani murroksessa, jossa digitalisaatio, tekoäly ja vihreä siirtymä muokkaavat liiketoiminnan perusteita.

Työmme ytimessä ovat liikkeenjohdon konsultoinnin parhaat käytännöt ja kovat taidot. Uusi aika vaatii kuitenkin uudet keinot. Hyödynnämmekin uusia toimintatapoja, tekoälyä ja data-analytiikkaa tuottaaksemme tuloksia nopeammin laadusta tinkimättä.

Työssämme kiinnostavinta on pysyä kehityksen mukana viimeisimpien trendien, liiketoimintamallien, teknologioiden ja innovaatioiden suhteen. Tämä tarkoittaa, ettemme koskaan lakkaa oppimasta ja etsimme jatkuvasti parhaita toimintatapoja luodaksemme arvoa sekä meidän asiakkaillemme, että heidän loppuasiakkailleen.

Tiimimme on tärkein voimavaramme ja avain jatkuvaan kehitykseemme. Vaikka suhtaudumme työhön sen vaatimalla vakavuudella ja tavoittelemme aina ensiluokkaista lopputuotosta, kukoistamme ympäristössä, johon kuuluu päivittäistä naurua ja yhteisiä hetkiä.

Tutustu tiimiimme
Tietoa palveluistamme

Miten me työskentelemme

Yhteistyössä Makers of Group -yhtiöiden kanssa

Yhteistyömme mahdollistaa keskittymisen ydinosaamiseemme, kuten strategiseen suunnitteluun, liiketoiminta- ja hinnoittelumalleihin, business case-laskelmiin, kohderyhmien määrittelyyn, arvolupaukseen, kehityksen priorisointiin ja liiketoiminnan muotoiluun.

Innostusta ja merkitystä muodollisuuksien sijaan

Olemme innostuneita merkityksellisestä työstä ja tuloksista, joita luomme asiakkaillemme. Elämän pitää kuitenkin olla tasapainossa. Meille on tärkeää, että kukin voi olla itsensä töissä ja viettää täysipainoista elämää myös toimiston ulkopuolella.

Työntekijämme muokkaavat meitä yrityksenä

Kannustamme kaikkia työntekijöitämme vaikuttamaan asiakastyön ohella siihen, miten kehitymme yrityksenä. Meillä jokainen voi odottaa saavansa vastuuta kehityksestä työtehtäviensä tason mukaan ja henkilökohtaisen kehittymisensä puitteissa.

Mitä me etsimme?

Ydinosaamistamme on strateginen suunnittelu ja modernin liiketoiminnan rakentaminen. Olemme kiinnostuneita vahvistamaan tätä osaamista sekä laajentamaan ajatteluamme uusien työntekijöiden myötä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konsultoinnista. Arvostamme enemmän työsi sisältöä, kuin työnimikettä. Esimerkiksi, jos olet johtanut projekteja, toiminut tuoteomistajana, tehnyt liiketoiminta-analyysiä tai työskennellyt digitransformaation parissa konsulttina tai sisäisesti, me voimme olla sopivia toisillemme.

Ei avoimia paikkoja juuri nyt?

Olemme aina halukkaita tapaamaan ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja ovat yhtä innostuneita maailman muutoksesta kuin me olemme. Jos koet, että sopisit joukkoomme ole yhteydessä juuso@bellrock.fi

Part of
Makers of
Group

We belong to a network of extraordinary talent. When needed, we can bring in experts in design, sales and marketing into the project. We enjoy working in cross-functional teams where handovers between people are seamless and often virtual.

makersof.group